top of page

Communies & lentefeesten

DSC_0155 bw.jpg
DSC_0547.JPG

Hi 
FEESTBEEST

Een communicant in spé of lentefeestbeest in huis? Zin in fameus toffe foto's? Ik trek er graag samen op uit om leuke, spontane beelden te maken, want je feestvarken verdient geweldige beelden om nog lang op terug te blikken.

 

All-in-one indruk 

 

Of het nu gaat om een hippe communie, een bruisend lentefeest, een groeifeest vol avontuur, of een prachtig vormsel - jullie verhaal verdient vastgelegd te worden met oogverblindende foto's en unieke grafische pareltjes. Als fotograaf en grafisch vormgever sta ik te popelen om jullie lentefeest, communie, groeifeest of vormsel om te toveren tot een onvergetelijk visueel sprookje. 

 

Verder neem ik ook de zorg voor de bijpassende uitnodigingen op me. Yep, je leest het goed: fotografie en uitnodigingen, all in one! Van de communiekaartjes en uitnodigingen tot de bedankkaartjes en gepersonaliseerde attenties, fameus handig toch!? 

 

Picture-perfect locaties

 

Jullie kunnen mij vinden op twee adembenemende locaties: de betoverende Watermolen in Pede en het schilderachtige Groenenberg in Gaasbeek. Say cheese te midden van het groen of aan het water, the choice is yours! Of heb je zelf een locatie in gedachten waar jouw zoon of dochter tot leven komt? Ik shoot met plezier op jouw favoriete plek! 

 

Boeken? Hurry up!

 

Het communieseizoen is hot season! Reserveer je plekje dus ruim op tijd. Wispelturigheid van het weer, druk- & leveringstijden van de kaartjes, … zorgen ervoor dat het in een mum van tijd al gauw jouw feest is. Zorg er dus voor dat je op tijd jouw plaatsje claimt. 

Fameus veel goesting om samen te werken?

Ik alvast wel! Neem hieronder contact op, slide in my dm’s op mijn socials of stuur een postduif. Dan bekijken we snel samen de mogelijkheden. 

Let’s
WORK 
together

Wauw, fameus tof! Ik neem snel contact met je op.

bottom of page