top of page

Hi, ik ben
Famke Banck

Fam Fameus is jouw creatieve sidekick voor een fameuze branding. Samen ontwikkelen we dé look & feel van je merk met een jawadde dadde huisstijl, geweldige beelden en boenk erop copywriting. Voor particulieren vertaalt zich dat in fabuleuze fotografie en oogstrelend drukwerk van magische momenten.

Home_edited.jpg
Camera op statief

WHY I LOVE WHAT I DO

Ik ben Famke Banck, een all-round creative die overloopt van passies voor copywriting, grafisch ontwerp en communicatie met een vrolijke toets joie de vivre. Ik geloof oprecht in de onvervangbare waarde van een 360°-aanpak die inspeelt op de laatste trends om dagdagelijks mensen merken écht te laten beleven, zowel online als offline. Van een jawadde-dadde huisstijl tot boenk erop drukwerk dat een blijvende indruk nalaat. 

En fotografie, ja, fotografie en ik, dat was meteen een klik. Ik sta er niet vaak bij stil, maar ik fotografeer met mijn ogen. Mijn camera is slechts mijn medium om dat ook aan anderen te tonen. En hola, efkes, ik claim hier dan ook onmiddellijk mijn patent op "foto's-nemen-door-2-keer-te-knipperen-met-je-ogen". Beelden om van te dromen, waar je urenlang naar kan kijken voor je merk of magisch moment, daar ga ik voor. Niets dat me gelukkiger maakt. 

Zin in een
fameus toffe
SAMENWERKING?

Fam Fameus - Bougie By Britt - Rond bolletjes (4)_edited.jpg
bottom of page